Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Love In The School! 2.rész

2017.03.18

Love In The School! 2.Rész

 

Dorina átalakul.

 

 

Másnap reggel sokkal, de sokkal kipihentebben keltem fel. Már nem érdekelt Chris és a csaja, akit tegnap este szedett fel. Sokkal inkább az érdekelt, hogy Do este hova tűnt amíg Tiff hallgatózott. Így hát fel is hívtam. Természetesen nem vette fel ezért várhattam a suliig. Viszont addig húztam otthon az időt, hogy majdnem elkéstem. Gyorsan felöltöztem, majd elindultam a „börtönbe”.Nagyon untuk már az iskolát pedig csak most kezdődött el. A sok tanulásból viszont szörnyen elegem lett. Szünetekben viszont előkerestem Do-t. Megakartam kérdezni tőle, hogy mit csinált. Kerestem mindenhol, de sehol sem találtam meg. Szóltam Tiffnek és jól is tettem. Neki volt egy ötlete. A sulinak van egy titkos része, amit a diákok alakítottak ki és a tanárok még ennyi idő után sem tudnak róla. Tiff szerint ott lesz. Oda általában azok mennek, akik valami szabály elleneset csinálnak. Éppen ezért lepődtem, meg amikor ott megtaláltuk. A meglepő dolog az volt, hogy nem volt egyedül. Egy sráccal volt, aki a menő részleghez tartozott. Tiffel gondolkodni kezdtünk és arra döbbentünk rá, hogy este biztosan azért nem láttuk, mert elmentek ketten. Jól megnéztem a srácot és nagyon ismerős volt. Nem tudtam, hogy ki lehet az. Viszont azt tudom, hogy egy nagyon rossz hibát követtünk el Tiffel. Sokáig voltunk ott. Sajnos észrevettek mind a ketten. Do mivel ezt titkolta előttünk ezért elég érdekes magyarázattal állt elő.

-Ő támadott le és nem én vagyok a hibás.-Vágta rá Do

-Hé, hé. Nyugi bébi. Én lelépek.-mondta nyugodtan a srác, akinek a nevét még mindig nem tudom

-Do. Ez mi a jó fene volt?-kérdezte lepődötten Tiff.

-Ő? Hát ő csak a foci csapat klub tagja. Emlékeztek, amikor tegnap este eltűntem egy időre?

-Persze. Azért kerestünk, hogy kiderítsük, hogy merre jártál.-mondtam

-Nos. Akkor történt az, hogy inni indultam erre ő elkapta a kezem és magával hurcolt. Elkezdett nyomulni és most itt vagyunk.

-De Do. Te ma nem jöttél órákra.-mondta Tiff

-Igen és? Jaj lányok. Hisz ti mondtátok azt, hogy kicsit lazuljunk. Én megyek a következő buliba is és szeretném, ha velem jönnétek.

-Oké, de mielőtt még belemennénk, áruld el a nevét.-mondtam

-Oké. Az ő neve…*csengő* Oooh csengettek. Sajnálom majd máskor.

-De várj.

-Sajnálom.

Tiffel semmit sem értettünk és mivel vége lett a sulinál ezért hazamentünk. Vagy is Tiff eljött hozzánk, hogy agyaljunk egy kicsit a mai napról.

-Figyelj Tiff. Ez már nem az a Do, aki a barátunk és szeretünk.

-Ilyen könnyen lemondasz róla?

-Dehogy is. Nem tűnt fel, hogy valami oknál fogva nem akarta elmondani a srác nevét?

-De. Viszont nem értem, hogy miért nem.

Elehet, hogy a srác mondta, hogy ne mondja el senkinek.

-Jaj Sum. Ez butaság. Miért kérne valaki ilyet?

-Nem tudom. Igaz. De valami akkor is történt vele és addig nem nyugszom, amíg ki nem derítem, hogy mi volt az.

-Akkor jó munkát én viszont megyek haza, mert későre jár már.

-Oké. Szia Tiff.

-Szia Summy.

Este még kimentem vacsorázni, majd jó sokáig ücsörögtem a meleg vízben és gondolkodtam, hogy honnan ismerhetem azt a srácot. Persze anya kérdőre vont, hogy mit csinálok eddig a fürdőben. Így aztán azonnal ki kellett jönnöm. A szobámban sem tudtam másra gondolni így aztán fogtam a telefont és felhívtam Do-t. Ő mindenről alaposabban beszámolt. Vagy is én azt hittem, hogy azt fogja tenni, de inkább lerakta amint elkezdtem kérdezősködni. Tehát Do-t hivatalosan is elvesztettük. Azonnal felhívtam Tiffel, majd alaposan beszámoltam neki mindenről. Ezek után már ő is belátta, hogy a mi Do-nk már nem létezik.

Folytatás várható!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.